Carrieredag 2018

Informatie

Datum: zaterdag 24 februari

Locatie: SSR-Leiden (Hogewoerd 108)

Tijd: 11:00 - 18:00

Aanmelden: http://ssr-leiden.nl/carrieredag/

De carrièredag zal dit jaar van start gaan met een inloop met koffie en thee en aansluitend een lezing verzorgd door Rutger Koopmans. Hij is oud-lid en heeft in 2008 een succesvolle carrière in het bankwezen verlaten om onder andere de rechterhand van Johan Cruijff te worden. Over zijn ervaringen rondom deze carrièreswitch heeft hij het boek ‘Eigen baas, leven en werken in vrijheid’. Hierin stimuleert hij zijn lezer om na te denken over de intrinsieke motivatie: Waarom doe je de baan die je doet? Is er niet iets wat meer past bij wie je zelf bent?

Hierna begint de eerste van drie workshoprondes. Elke ronde duurt een uur en in elke ronde kan een andere workshop gevolgd worden. Er is een zeer gevarieerd programma samengesteld met genoeg keuze voor zowel starters op de arbeidsmarkt als voor zij die al een (deel van een) carrière achter de rug hebben. Tussen de eerste en de tweede ronde workshops in wordt een lunch geserveerd door de MensaKernPloeg van SSR-Leiden. Tijdens deze lunch zal er ook de mogelijkheid zijn een professionele LinkedIn foto te laten maken. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel waar je in contact kunt komen met potentiële werkgevers en werknemers.

Meer informatie over de inhoud van de verschillende workshops is elders op deze website te vinden. Ook verloopt het aanmelden voor de carrièredag via deze link. Voor deelname aan de dag wordt een bijdrage gevraagd van €5,50 waar de lunch bij inbegrepen zit. Vragen over het programma of aanmelding kunnen gestuurd worden naar sols@ssr-leiden.nl.